Yoga in Oldenzaal

Wat leuk dat je interesse hebt in Yoga bij Makoto Gym. Yoga is een eeuwenoude vorm van Yoga en is de basis geweest voor vele andere vormen van Yoga. Het is een fysieke Yoga variant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana's) en ademhalingstechnieken (pranyama's).  Ideaal om te ontspannen en lekker tot rust te komen. Kom gerust langs voor een kennismaking of een proefles Yoga. Onze instructeur Sorya en Moniek staan voor u klaar.

Yoga bij Sportschool Makoto Gym is een eeuwenoude vorm van Yoga en is de basis geweest voor vele andere vormen van yoga. Het is een fysieke yoga variant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana's) en ademhalingstechnieken (pranyama's). 

Een mooie aanvulling voor Makoto Gym Oldenzaal om naast onze intensieve lessen (inspanning) ook tot rust te komen (ontspanning).

Hatha yoga bestaat voornamelijk uit niet bewegende asana's.  In het Westen is hatha-yoga vooral een populair middel om te onthaasten of stress te verminderen. Daarnaast wordt aan de technieken ook een gunstig effect toegeschreven op het zenuwstelsel, de klieren en andere belangrijke organen en treedt er in het algemeen een versoepeling van het lichaam op. Het doel van Hatha yoga is voornamelijk voor de gezondheid en welzijn van lichaam en geest.

Het beoefenen van yoga bij Makoto Gym in Oldenzaal neemt veel fysieke voordelen met zich mee. Denk aan kracht, lenigheid en stabiliteit.

Ben je op zoek naar een stukje onstressing/ontspanning of wil je graag wat soepeler/leniger worden, maak dan gratis gebruik van een proefweek