Klanten aan het woord

Klant Aafke Oldekamp aan het woord Aafke Oldekamp

“Voor mij lag de drempel heel hoog om een sportschool binnen te stappen, totdat ik over Sportschool Makoto Gym hoorde. De sfeer onder de leden en de persoonlijke aandacht van het personeel maakt het voor mij een hele veilige en prettige omgeving om in te sporten. Ik begon met afvallen, maar heb nu zoveel plezier in het sporten dat ik nog nooit eerder zo fit ben geweest!”

Actief tijdens:

  • Personal training
  • Bokszaktraining
  • H.I.T.
  • Fitness

Doelen:

  • Afvallen
  • Lichaamsvorm veranderen
  • Conditie verbeteren
Klant Anke Engelbertink aan het woord Anke Engelbertink

"Als zangeres en jongerenhulpverlener heb ik een druk bestaan. Dat kost de nodige energie. Men vraagt me wel eens? Hoe houdt je dat allemaal vol? Om energie terug te krijgen sport ik! Ik stuiter bij MakotoGym graag mee tijdens de HIT en bokszaktrainingen. Daarnaast doe ik twee keer per week aan krachttraining om fysiek sterk & fit te worden.

Mijn voedingsadviezen en trainingsschema's haal ik weg bij de coaches van Sportschool Makoto Gym. De trainingen zijn nooit saai want zij blijven vernieuwen met oefeningen, lesaanbod en materialen. Tijdens de trainingen wordt er hard gewerkt maar is er ook tijd voor een geintje. Onderling heerst een gezellige sfeer waarin we elkaar motiveren het maximale uit jezelf te halen. Bij Sportschool Makoto Gym voel ik me op mijn gemak, wordt er veel lol gemaakt, is er professionele begeleiding aanwezig en heerst er een familiare sfeer. Waar je een zetje of duwtje extra nodig hebt wordt die gegeven, zowel letterlijk als figuurlijk :P

Tot slot mijn vraag aan jou? Waar blijf je?

See you at Makoto Gym!

Klant Jose dos Santos aan het woord Jose Dos Santos

"Als zelfstandig ondernemer(interieur disgner/bouwer) ben ik op een leeftijd gekomen dat conditie en gezondheid belangrijk zijn. Ondanks m'n fysieke inspanningen die ik door m'n werk dagelijks heb,bemerk ik dat door m'n favoriete HIIT Training dat ik me fitter en sterker voel. Daarbij is het voor mij een uitlaatklep en kan ik m'n hoofd leegmaken. Sportschool Makoto Gym is voor mij “the place” to be omdat het laagdrempelig, gezellig en een sociale sportschool is. Je word professioneel begeleid, tot het uiterste gedreven,staan open voor feedback en altijd bezig met vernieuwingen. BAM! SUPER GOED….."