Core Power Vitality en Mobiliteit

Functioneel trainen is essentieel in revalidatie- en preventietraining. Core Power Vitality is ontwikkeld om blessures te voorkomen, fit te blijven en sneller te herstellen. We besteden aandacht aan stretching, mobiliteit en stabiliteit. 

Met unieke programma’s voor enkel/knie, heup/rug, en schoudergordel, ondersteund met de beste functionele trainingsmaterialen, kunnen zwakke schakels in de functionele keten worden aangepakt en versterkt.

Deze 45 minuten circuit workout biedt een variatie aan functionele oefeningen die je kracht, conditie en coördinatie uitdagen. Met steeds nieuwe oefeningen (Foam rolling en Dynamisch stretchen) en leuke trainingsmaterialen is elke workout een uitdaging!

Het programma heeft een vast format van 45 minuten met een circuit van 8-12 stations voor lower body, upper body en core. Ook Foam Rolling en Dynamisch stretching is een onderdeel van dit programma. Elk station heeft zijn eigen unieke trainingstool, waarbij balans, kracht en core stability worden uitgedaagd. 

Impressies