Personal Training

Sportschool Makoto Gym geeft 1 op 1 trainingen, duo trainingen of trainingen in klein groepsverband (maximaal 4 personen). Bij 1 op 1 trainingen wordt altijd gestart met een eerste kennismaking om jouw doelstellingen te bespreken om op basis hiervan het trainingstraject samen te stellen. Tijdens het traject worden natuurlijk de vorderingen tussentijds besproken.

Een extra steuntje in de rug

Of je nu je conditie wilt verbeteren, meer spiermassa wilt ontwikkelen of af wilt vallen - alle trainingen worden op jouw persoonlijke doelstellingen afgestemd. Als je een extra steun(tje) in de rug nodig hebt, dan is personal training echt iets voor jou. Trainingen vinden plaats bij Makoto Gym of desgewenst bij u thuis.

Werkwijze

Niemand is hetzelfde. Iedereen heeft andere eetgewoontes, een bepaalde manier van leven en lichamelijke conditie. De optelsom van deze aspecten leidt tot een persoonsgericht programma dat perfect op jouw lijf is geschreven. Vier elementen zijn van even groot belang in de manier van werken, namelijk:

 1. Voeding
 2. Motivatie
 3. Training
 4. Herstel

Een perfect en uitgebalanceerd programma begint met een uitgebreide intake. In een persoonlijke evaluatie bespreken we jouw doel(en) je personal training.

Tijdens de eerste trainingen maken we een bewegingsanalyse. Ook wordt je lenigheid, kracht, motoriek en conditie getest, om zo goed voorbereid en optimaal aan de slag te kunnen gaan. Regelmatig zullen we je vooruitgang evalueren en zorgen we voor de juiste diversiteit, intensiviteit en uitvoering in je training. Desgewenst (en indien nodig) wordt ook je voedingspatroon onder de loep genomen. NB: Neem bij twijfel contact op met je huisarts.

Specialisaties

 • Fitness/Krachttraining
 • Kickboksen
 • Personal trainining
 • Cardio
 • Afvallen
 • Gewichtsbeheersing
 • Functioneel trainen (High Intensity Training)

Personal training en voeding

Afvallen is voor velen de reden om een sportschool te bezoeken of te sporten in het algemeen. Slechts een kleine groep slaagt hierin zonder hulp. Wij kunnen je helpen als je niet tot deze groep behoort. Jouw inzet tijdens de trainingen en een aangepast voedingspatroon zullen snel het verschil maken!

Afvallen is te realiseren met krachttraining maar zeker ook met coaching in je voeding. Je moet je bewust worden van wat je eet en wat je niet moet eten. Simpele aanpassingen in je eetpatroon in combinatie met onze trainingen zullen je al doen afvallen en je uiteindelijk een gezond en vitaal gevoel geven.

Geen strenge diëten

Er is veel ongezonde voeding op de markt en helaas is dit meestal ook het lekkerst. Overgewicht is aan de orde van de dag. Wij zijn zeker geen voorstander van strenge diëten. Met de juiste aanpassingen in de voeding kun je toch lekker en gezond eten en af en toe snacken mag best. Het risico van diëten is het zogenaamde “jojo-effect”. Je hongert jezelf op deze manier uit en het lichaam gaat zichzelf beschermen en gaat zuiniger om met zijn energie. Vrij snel vervallen de meesten weer in hun oude eetpatroon. Om spieren goed te laten herstellen heb je de juiste bouwstoffen nodig en deze haal je uit je voeding. Eiwitten zijn een belangrijk onderdeel, welke je kunt halen uit vlees, kip, noten, eieren, zuivelproducten en vis.

Door middel van het bijhouden (vier dagen) van je eet- en drinkgewoonten krijg je van Makoto Gym een gratis en slim voedings- en trainingsadvies en vertellen we je wat bij je past. Daarnaast beschikt Makoto Gym over een breed assortiment van hoogwaardige sport- en voedingssupplementen waarmee je je doelen sneller realiseert.

Sporten, gezond eten en een gezonde levensstijl houden je fit. Fit zijn betekent goed in je vel zitten, bergen energie, geen last van kwaaltjes en een sterk lichaam! Jouw eigen personal trainer stimuleert je om te sporten en zorgt ervoor dat je met plezier beweegt. Daarnaast kan jouw personal trainer het juiste voedingsadvies geven dat is afgestemd op jouw lichaam!

Abonnementen

Fitness
meest gekozen
27,95
per maand
Lid worden
 • Onbeperkt fitnessen
 • De nieuwste apparatuur
 • Professionele begeleiding
Groepslessen, fitness en vechtsporten
all-in
32,95
per maand
Lid worden
 • Onbeperkt fitnessen
 • Onbeperkt groepslessen
 • Onbeperkt vechtsporten
Groepslessen en vechtsporten
29,95
per maand
Lid worden
 • Onbeperkt meedoen aan alle groepslessen
 • Professionele begeleiding
 • Leuk en afwisselend