Bootcamp Makoto Gym Oldenzaal

Bootcamp in oldenzaal is mogelijk! We trainen indoor en ook Outdoor, want Bootcamp bij Makoto Gym is een cardio en spierversterkende (fitness) workout. Het is voor mannen en vrouwen, voor beginners en gevorderden. Iedereen kan eraan meedoen. Niet binnen in een sportschool, maar hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de buitenlucht. Bootcamp Oldenzaal duurt 60 minuten en is een intensieve training in de buitenlucht. De trainingen vinden plaats bij ons op de Parkeerplaats of op het Hulsbeek in oldenzaal. 

Bootcamp in de buitenlucht in Oldenzaal

Onze Outdoor bootcamp trainingen vinden (meestal) plaats in de buitenlucht. Er worden oefeningen gedaan zonder ingewikkelde fitness apparaten:  we maken gebruik van dingen die we tegenkomen in de buitenlucht. Ter afwisseling kunnen we  wat oefenmateriaal mee nemen. Hierbij kun je denken aan trappen, bankjes, speeltoestellen, maar ook aan je eigen lichaamsgewicht wordt gebruikt als “fitnessapparaat”. Tijdens de les doe je ook vaak oefeningen samen met andere mensen, dus je werkt dan in tweetallen samen.

Door aan een Bootcamp van makoto Gym mee te doen verbetert je:

  • Conditie
  • Kracht
  • Snelheid
  • Balans
  • Coördinatie
  • Souplesse

Dit doen we door oefeningen als onder andere hardlopen, push-ups, squats, lunges, burpees en nog veel meer. De Bootcamp lessen bij Makoto Gym in Oldenzaal worden gegeven door gecertificeerde trainers. Het hele jaar door heerlijk in de buitenlucht werken aan je conditie. Je traint al je spieren in het lichaam tijdens de bootcamptraining.We focussen vooral op oefeningen waarbij de grote spiergroepen in het lichaam worden aangesproken.

Met de bootcamp lessen in Oldenzaal vergroot je ook je uithoudingsvermogen. Een goed uithoudingsvermogen vermindert tevens de kans op diabetes, hoge bloeddruk, blessures, etc.