Bedrijfsfitness in Oldenzaal

Gezonde en fitte werknemers zijn productiever en minder vaak ziek

Tot wel 50% korting!

Sportschool Makoto Gym en bedrijfsfitness voor sporters uit Oldenzaal, de Lutte, Denekamp en Weerselo: klanten kunnen tot wel 50% korting op een bedrijfsfitnessabonnement krijgen bij onze sportschool. Bedrijfsfitness bij Makoto Gym is mogelijk voor € 27,95 per maand (per abonnement) of zelfs nog minder. Hoeveel minder hangt af van de bedrijfsfitnessregeling. Ontdek de voordelen van bedrijfsfitness bij Sportschool Makoto Gym!

Te weinig bewegen...

Te weinig of niet bewegen heeft dezelfde negatieve invloed op de gezondheid als bijvoorbeeld roken. Er is echter één groot verschil: het is makkelijker om te beginnen met (fitness) sporten dan om te stoppen met roken. Bewegen heeft zeer gunstige effecten op de gezondheid en daardoor op productiviteit en ziekteverzuim.

Voordelen bedrijfsfitness in Oldenzaal

  • Daling ziekteverzuim
  • Gezonder en fitter personeel
  • Toename productiviteit
  • Reductie rugklachten en preventie RSI klachten
  • Positief voor het bedrijfsimago (goede secundaire arbeidsvoorwaarde)

Om de gezondheid van werknemers te verbeteren bieden we in onze Sportschool een aantrekkelijk programma aan waarbij werknemers kunnen kiezen uit o.a. fitness, yoga, kickboksen, high intensity interval training( H.i.i.t.) en personal training. Door samen te werken met één deskundige organisatie die werknemers begeleid en coördineert is bedrijfsfitness eenvoudig te implementeren. Kom gerust eens langs voor een proefles in Oldenzaal.